Sobat pengguna internet,
Kali ini saya akan memberikan suatu program yang mampu menambah pundi-pundi dollar anda khususnya yang sering-sering online. Masih seputar PTC (Paid To Click). mengapa PTC?? Karena PTC merupakan program penghasil dollar yang paling mudah (menurut saya, hehe). Coba aja sobat pertimbangkan, kita ga perlu nulis-nulis, kita juga ga perlu muluk-harus bisa berbahasa Inggris. Cukup ngeklik iklan, kita bakal dapat duit (dalam bentuk DOLLAR euy). Gimana? Gampang kan?

PTC yang saya ingin share kepada sobat-sobat semua yaitu ClixSense. Sebagaimana program PTC lainnya, Clixsense adalah sebuah program affiliasi yang sangat simple, sangat sederhana & sangat mudah untuk dijalankan. Dan yang paling penting adalah : untuk mendaftar di ClixSense Anda tidak akan dipungut biaya seperserpun alias GRATIS!
Clixsense bisa dijadikan tambahan penghasilan dalam bisnis online Anda sambil anda browsing di internet, dimanapun anda dan kapanpun program ini bisa dijalankan dan tentu saja sobat bisa dapatkan pendapatan yang cukup lumayan.

Gimana cara kerjanya?
Gampang.. Sobat tinggal ngeklik iklan yang muncul aja. Biasanya Clixsense menyediakan 15-20 iklan. semakin banyak iklan yang di-klik, otomatis akan menghasilkan uang yang banyak kan. Bayangkan aja, jika 1 hari kita dapat menghasilkan $1 saja dalam sehari, maka dalam sebulan kita dapat menghasilkan $30. Jika dikalikan dalam Rupiah, $30 x Rp 9000 aja = maka sebulan kita bisa dapat Rp 270.000. Itu belum termasuk apabila kita sudah upgrade keanggotaan kita. Kalau sudah upgrade, iklan yang bisa diklik sampai 100 iklan. Lumayan kan. Sambil browsing, kita bisa dapat menghasilkan uang jajan perbulan. Clixsense berani membayar kita (yang nge-klik iklan) karena Clixsense juga sudah dibayar oleh situs-situs yang muncul sebagai iklan di ClixSense. Dari situlah dollar-dollar yang akan diberikan kepada sobat.

Beneran Ga PTC nih? 
Saya berani jamin bahwa PTC ini benar-benar membayar anda alias bukan SCAM(penipuan). Berikut ini adalah bukti pembayaran Clixsense.

Untuk mendaftar, langsung aja klik Atau klik banner dibawah
Setelah masuk, sobat aka diminta sign up alias register (tentunya gratis)

Isi data-data sobat seperti biasa, termasuk captcha juga harus diisi dengan benar. Setelah itu, klik create account. Lalu Clixsense akan mengirim link validasi ke email sobat untuk mengaktifkan account sobat yang baru. Buka emai sobat, lalu klik link yang diberikan oleh ClixSense. Sekarang coba sobat sign in alias login. 

CARA KERJA di ClixSense
Setelah sobat login, klik View Ads. Kemudian akan muncul iklan yang harus sobat klik.

Setelah sobat selesai nge-klik semua iklannya, coba periksa account sobat. Account sobat akan berubah dan memiliki DOLLAR (horee)..

Kadang-kadang kalo sobat klik View Ads, muncul tulisan seperti ini:
No adverts found. Click here to refresh this page in a few seconds while we are searching the Adverts for you. Sobat klik aja tulisan itu berulang-ulang, nanti bakal muncul lagi iklannya.

Minimum payout adalah $8. Jika sobat sudah mencapai $8, sobat bisa mentransfer dollar melalui PayPal. Paypal tersebut berfungsi sebagai rekening virtual sobat di dunia internet. Setela ditransfer ke PayPal, sobat baru bisa mentransfer duit yang sobat punya dari PayPal ke rekening (asli) sobat.

Sobat juga dapat meng-upgrade account sobat menjadi premium. Karena dengan menjadi premium, maka iklan yang muncul akan menjadi banyak dan harga iklannya juga menjadi tinggi. Otomatis bakal lebih mudah dapat dollar.

Mudah kan.. Cuma tinggal nge-klik sana sini, sobat bisa dapatkan Dollar. Selamat ber-klik ria . . .

Untuk daftar, langsung aja klik link ini,

Selain itu, ada banyak program online yang sudah terbukti mampu memberikan penghasilan tambahan bagi kita. Check below this..
1. Neobux
2. Clixsense
4. ipanelonline (ngisi survei, langsung dibayar)


One of the major roadblocks to strong relationships, both at home and at work, is the inability to effectively manage one's emotions. Of all the emotional, psychological and physical responses we experience in life, anger is perhaps the most challenging to process and control on a consistent basis.

How you choose to respond to your anger will make a difference in the quality of your relationships, your physical and emotional well being and your effectiveness in bringing about positive and constructive change in your life. Here is a list of practical tips you can use to help manage your anger more effectively.

1. Understand What Anger Is

Anger is a natural, God-designed emotional and physiological response to negative or threatening circumstances in life. When you believe that you have been treated unfairly or harshly, or when you experience frustration associated with an unmet need or goal, your mind and body prepare for action. It is this emotional and physiological response that we call anger. Anger has the potential to help us protect ourselves or others and can serve as a catalyst to bring about needed change. However, its relative value is largely determined by how we choose to respond to it. Anger is referred to as a "secondary emotion". This simply means that it is an extension of the primary emotion of frustration.

Everyone experiences some degree of frustration on a daily basis whether associated with not being able to fit into your favorite blue jeans or the person who just pulled out in front of you on the road. The good news is that most people can keep their frustration from escalating into anger, but for some it's not so easy.

Hurt and fear are two other primary emotions that often accompany anger. Anger is often experienced and intensified when these other emotions are minimized or ignored. Consequently, effective anger management involves learning how to identify and express hurt and fear in a healthy fashion. [Keep in mind that the goal is not necessarily to eliminate anger, but rather to process and express it constructively.]

2. Control Your Initial Response

The emotional and physical response triggered by a real or perceived offense or threat typically gives way to feelings of anger that can range from mild agitation to violent rage. The greater the sense of hurt, fear and frustration, the greater the intensity of your anger. It is always important to remember that your initial or "automatic" response to anger may not be the most constructive. You need to pay attention to your words and actions so that they don't become a damaging expression of your pain.

Postponing your angry reaction by as little as ten to twenty seconds can mean the difference between a good and bad outcome. During this time you will want to take several deep breaths and consciously tell yourself to "slow down" and to "respond" instead of "react". A response is characterized by thinking before you act, considering how your action will impact others, and imagining a positive outcome. A reaction is "knee jerk" in nature and evidenced by thoughtless action with little concern for the outcome except to relieve the tension brought on by the anger.
It's important to note that recent research challenges the once widely held belief in the value of letting one's anger out through the release of physical energy, e.g., hitting a pillow or pushing a tree. It is now believed that this form of "catharsis" can actually reinforce the expression of hostility and aggression, which may increase the likelihood of a similar and even more intense reaction in the future.

3. Acknowledge Your Anger and Its Source

Go ahead and say it: "I am very angry for being falsely accused, for being criticized, for being treated poorly or unfairly, for experiencing fear or hurt, etc." Admitting to yourself, and, at times, to those around you, that you are feeling angry is one of the keys to managing your emotion.

Simply saying out loud that you are angry can help decrease the intensity of your feelings. When we fail to acknowledge our anger we run the risk of holding it in until it overflows or begins to destroy us physically, spiritually and emotionally. Keep in mind that feelings that are buried alive do not die!

4. Tell Yourself the Truth

Here are some objective facts to remember when feeling angry:

"I have been seriously and unjustly treated or hurt. To feel angry about that is normal, but to control my response is in my best interest."

"To respond to my anger irrationally or aggressively will not serve any positive purpose and could actually create greater pain and problems for myself and others."

"When I choose to ignore or stuff my anger now I run the risk of acting it out later which will likely hurt myself and others in the process."

"I am only responsible for how I express my anger, not for how someone may choose to react to it."

Practicing rational self-talk is critically important to managing anger well. Following an angry reaction, make an effort to identify and examine the self-talk you engaged in while acting out your anger. Common irrational and destructive beliefs may include:

"No one is going to treat me that way and get away with it."

"The only way to really get someone to change or to understand what you want is by getting really angry at them."

"People will think they can take advantage of me if I don't express my anger toward them."

"If I don't get angry they will think I'm weak or try to control me."

5. Limit Your Exposure to the Things That Trigger Your Anger

Repeated exposure to stressful images, thoughts and situations can intensify your emotional response. If you find that your anger escalates when you watch the news, read the newspaper or talk about an offense or injustice with a friend or co-worker, then you may need to significantly reduce or eliminate these activities.

The same holds true if you are exposed to someone who intentionally, or unintentionally – we'll give them the benefit of the doubt for now - provokes you by being critical, blaming or mean. The best thing you can do is respectfully excuse yourself from the situation and only reengage when cooler heads prevail – especially yours. Finding alternative activities to engage in when frustrated or angry like exercising, calling a friend, reading a book, playing with your children, working around the house, or watching a funny movie can give you the break you need to avoid an emotional reaction and regain a healthy perspective.

6. Take Constructive Action

Effective anger management often includes engaging in constructive and creative forms of expression. Here are some examples of how you may want to respond to your anger.
  • Identify the specifics of what you are angry about in order to prevent your anger from being displaced onto other issues and/or people.
  • Regularly practice relaxation techniques.
  • Refrain from reliving the experience and intensifying the emotion.
  • Don't exaggerate the incident, stay rational.
  • Express the emotions that often accompany anger, i.e., hurt, fear, sadness.
  • Explore options related to problem solving. If your anger is related to an ongoing frustration or irritation take time to consider possible solutions to resolving the problem.
  • Rehearse your response and focus on staying in control, speaking calmly and maintaining a slower pace of speech.
  • Think before you speak and listen carefully.
  • Use humor to diffuse your anger.
  • Make sure that the timing is right for expressing your thoughts and feelings about an issue.
  • Talk openly and honestly with friends, family and co-workers and make sure that the important ingredients of constructive dialogue are included.

One way to enhance your communication with others when it involves difficult issues or painful emotions is to use a communication template. The one outlined below involves the use of five simple sentences that will help you stay focused.

"When you…" - Make sure you stay objective at this point only stating the facts of the situation not your interpretation of them.

"I feel…" - Keep in mind that you must identify "feelings" at this point not simply more thoughts disguised by the words "I feel". Pay special attention to the temptation to use the phrase, "I feel that…" – you can't feel that.

"And then I…" - Here is your opportunity to describe your thoughts and actions associated with the situation. This will give others a window of understanding into how their actions impact you and why.

"What I need is…" - Don't be shy about sharing your needs, wants and desires. People tend to complain about what they don't want, but stop short of clearly identifying what they do want. Expressing your needs in this way can open up a dialogue about expectations that can either lead to agreement or the need for modification.

"What I'm willing to do is…" - This statement will give you the opportunity to communicate to the other person that moving forward in the relationship is not all about what they can do or change, but rather that it involves responsibility on your part as well.


"When you arrive home an hour later than you say you will I feel fearful, angry and disappointed. And then I think you don't care about me or our family and that you are inconsiderate. What I need is for you to come home closer to the time you say you will or for you to let me know that your plans have changed and why. What I'm willing to do is to be more understanding of your situation at work and to be more supportive of those times when things don't work out like you thought they would."

At first you will likely feel awkward and clumsy when using this form of dialogue, but in time it will become a natural way for you to communicate and an important part of your overall emotional management strategy.

7. Forgive the Offender

If the offense you have suffered is personal, unfair and deeply painful it is in your best interest to ultimately forgive the offender. Unfortunately, forgiveness is usually not what you want to think about when you have been mistreated and deeply hurt. Instead, you are likely to be more focused on some form of retaliation.

Unforgiveness often leads to bitterness and resentment, which means you will personally suffer more than you need to. It has been said that holding on to bitterness is analogous to you drinking poison expecting the other person to die.

A decision to not forgive your offender actually gives them power to continue hurting you long after the offense has been committed. Forgiveness is not easy, but it's very necessary for your own well being. A great book on the topic of forgiveness is "Forgive and Forget" by Lewis Smedes. It not only helps the reader understand the importance and value of forgiveness, but it provides assistance in walking you through the process.

Anger is not always easy to control, however, if you are willing to be honest with yourself and intentional about engaging in the process of change, you can be successful!



Sahabat pengguna internet ketika membaca judul di atas, mungkin memiliki rasa ingin tahu yang sama dengan saya ketika pertama kali ingin mencoba mencari uang dari internet.
Jika anda masih berpikiran bahwa mencari uang di internet itu susah? Hanya untuk kalangan terpelajar yang sudah kenyang pengalaman? Butuh modal awal yang tidak kecil? Maka anda salah, karena saya telah membuktikan hal tersebut.
Dari sekian banyak model bisnis yang disediakan dari internet, program Paid To Click (PTC) adalah yang paling mudah. Anda tidak membutuhkan skill atau pemahaman, cukup klik beberapa link iklan perhari dan dengan sendirinya uang akan mengalir. Melalui blog saya ini, saya akan memperkenalkan kepada anda satu-satunya program Paid To Click(PTC) TERPECAYA yang sangat digemari para pemburu dollar diseluruh dunia. Program Paid To Click andalan semua pemburu dollar gratis yang telah membayar membernya lebih dari $3.000.000 US Dolar.
Jika anda ingin mengikuti jejak kesuksesan bersama neobux, silakan baca pesan persahabatan ini sampai habis dan akan segera saya tunjukkan kepada anda bagaimana dalam 3 HARI SAJA anda bisa menciptakan profit luar biasa dari neobux yang dapat dibuktikan dari tampilan screenshoot berikut ini

Penghasilan seperti bukti pembayaran diatas dapat anda peroleh hanya dengan bekerja 5 - 10 menit perhari langsung dari depan komputer anda.
Sebagaimana program Paid To Click biasa, Anda diharuskan untuk klik dan lihat beberapa link iklan perhari, sebagai standar member yang mendaftar gratis anda akan mendapatkan jatah klik 10 - 15 iklan dalam satu hari. Jumlah iklan yang dapat anda klik akan semakin banyak saat anda upgrade keanggotaan. Untuk tahap awal silakan nikmati saja penghasilan dollar gratis sebagai standar member. Jika sudah mendapatkan cukup dollar, anda dapat meng-upgrade keanggotaan anda menjadi golden member.
  • Silakan daftar di dan anda akan dibawa ke situs neobux
  • Pada halaman utama situs neobux silakan anda lihat ke bagian kanan atas dan klik menu REGISTER
  • Anda akan melihat sebuah form pendaftaran seperti gambar dibawah ini
  • Isi data-data dengan benar, karena akan diminta verifikasi email dalam proses pendaftaran. Isi Birth Year, tahun kelahiran anda dengan benar.
  • Jika semua data telah terisi dengan benar, pilih Continue untuk melanjutkan proses selanjutnya, maka Neobux akan meminta kode yang telah dikirim ke dalam email anda, seperti gambar di bawah ini
  • Jangan di tutup halaman ini. Lalu buka email anda pada jendela browser yang berbeda dan buka email dari Neobux yang berisi kode validasi, lalu masukkan kode tersebut di dalam kolom Validation code, Klik tombol Finish Registration sebagai langkah terakhir proses pendaftaran.

Mulai Bekerja dengan Neobux :

  • Untuk mulai bekerja di Neobux, Login ke akun Neobux anda terlebih terdahulu, dengan memilih menu Login pada menu utama. Maka pada browser anda akan keluar form login seperti gambar di bawah ini:

  • Setelah anda berhasil login ke akun Neobux anda maka akan keluar fitur User Status Bar. Untuk mulai bekerja, yaitu melihat/menge-klik iklan yang disediakan oleh Neobux, pilih View Advertisements pada menu utama. Halaman daftar iklan Neobux (View advertisements) akan tampil seperti gambar di bawah ini

  • Maka otomatis akan tampil iklan di jendela baru, biarkan iklan tersebut tampil selama 30 detik sebelum menge-klik iklan selanjutnya. Jika sukses, maka akan tampil gambar centang berwarna hijau.
  • Setelah itu Tutup jendela baru tersebut dan kembali ke menu Neobux
  • Lalu klik iklan selanjutnya dengan cara yang sama.
  • Setelah selesai, Refresh halaman Neobux dan liat account anda. Accont anda akan terisi dengan dollar seperti ini

Sobat juga dapat meng-upgrade keanggotaan (membership) sobat menjadi golden. Karena dengan menjadi golden, maka iklan yang muncul akan menjadi banyak dan harga iklannya juga menjadi tinggi. Otomatis bakal lebih mudah dapat dollar. 

Minimum payout adalah $2.  Jika sobat sudah mencapai $2, sobat bisa mentransfer dollar melalui PayPal. Paypal tersebut berfungsi sebagai rekening virtual sobat di dunia internet. Setela ditransfer ke PayPal, sobat baru bisa mentransfer duit yang sobat punya dari PayPal ke rekening (asli) sobat.

Hanya dengan meng-klik iklan tiap hari, anda bisa dapatkan dollar US. Program PTC Neobux ini terbukti bisnis yang menjanjikan dan bukan SCAM(penipuan). Sudah banyak oran yang berhasil dengan bisnis ini, termasuk saya. Saya hanya ingin membagi kesuksesan dengan pembaca yang menganggap bahwa bisnis online itu susah..

Untuk mendaftar silakan klik atau klik banner dibawah.

Selain itu, ada banyak program online yang sudah terbukti mampu memberikan penghasilan tambahan bagi kita. Check below this..
1. Neobux